2014. január 14.

Ez a tél olyan, mintha ősz lenne...

... Az ősz viszont nem volt olyan ...
Úgyhogy most hordom az őszi kordkabátomat, az őszi virágos kendőmmel, amit ősszel nem hordtam, mert akkor a nyári holmikat igyekeztem még kihasználni ... Ilyen ez a világ ... Remélem a nyuszi nem a hótaposómba tojja megint a csokitojásokat ...








Erről a kendőről egyébként már írtam itt, itt meg itt, de egyben még sosem mutattam.
Hát így ...

Ui: Örök problémám, hogy a színek nem olyanok mint ... Ezen a monitoron, amin most nézem, meg pláne nem ... Meg még ez a szép őszi/téli/tavaszi napsütés is megtréfált... És eleve nem a kerítésen akartam fotózni, de nem akadt fotósom ... ... ... Szóval ... ez nem piros, és nem sárga ... hanem olyan igazi szép őszi avar színekből lévő finom puha merinó fonal ... de mindegy is ... úgysem ősz van ...



9 megjegyzés:

  1. Dein Tuch ist bezaubernd und die Farben sind wunderschön. Eine besonders tolle Kombination sind die Häkelblumen mit dem Dreiecktuch.

    Liebe Grüße aus dem Drosselgarten von Traudi

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó!! Ebben az elrendezésben különösen tudnak érvényesülni ezek a szép virágok.

    VálaszTörlés
  3. Fantastic!!! ♥ So happy and bright colors wonderfully combined in flowers and pattern rows, what a beauty. And perfectly matching the nice brown coat! Great job *thumbs up* :-))
    Greetings, Nata

    VálaszTörlés
  4. Így is gyönyörű színei vannak. A kendő nagyon szép lett.

    VálaszTörlés
  5. Nice! The colors you used are beautiful! Great job!!

    VálaszTörlés
  6. I have seen flower shawls, I even have crocheted flowers for a shawl, but can't figure out how to assemble them properly, so they sit. Your flower shawl is the best one I have seen! Never has anyone whose shawl I've seen online made a flower shawl with other parts of the shawl being a different pattern (stripes, for instance, or rows of granny stitches, or double crochets, etc) like yours is! You have created as whole new idea and its wonderful!!! I love your pattern! I love your beautiful colors! What a fabulous shawl!!

    VálaszTörlés
  7. Gorgeous! My linky party craft schooling sunday has resumed, and hope to see you there!

    VálaszTörlés
  8. Absolutely stunning!! I love the way you have combined motifs with the solid triangle. It is so unique!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...