2014. június 5.

Még egy kis bambusz ...

...még egy kis sál.

Maradt még Réka bambusz körsálából fonal. Pontosabban több mint dupla annyit vettem, mint amennyire végülis szükség volt. Ilyen velem még nem történt! A sorsszerűséget kihasználva - mert mi ez, ha nem az - nekiálltam magamnak is készíteni egy nyári sálat.
Amikor Rékának átadtam az övét, az utcán találkoztunk, mentünk szavazni. Úgy mentem a találkozóra, hogy felvettem magamra. Olyan finom puha volt, mégis hűvös, nyárias. Persze rögtön kiszúrta, rögtön le is imádkozta rólam, felvette, a fotók is ott az utcán készültek. Azóta se láttam ... mondjuk a gyerekemet se sokat ... hiába, vizsgaidőszak ...




A fonal, a méret tehát ugyanaz, de a minta más. Egyrészt, mert annyi szép minta van, ami kipróbálásra vár, másrészt pedig valljuk be, mire végig érek egy darabon kissé meg is unom az ismételgetést.

Itt a minta is. Köszönöm annak, aki közzétette, de igazság szerint már fogalmam sincs, hogy honnan mentettem le.



Meg van tehát a jó kis Pünkösdi horgolásom. Megint Őrség, és megint bambusz. Tőlem már indulhatunk is ...



5 megjegyzés:

  1. Nagyon klassz mintát választottál a fonalhoz, eszméletlenül jól néz ki!

    VálaszTörlés
  2. Très joli !!!!!
    Bon weekend !
    Anna

    VálaszTörlés
  3. És ezt nem is mutattad amikor itt voltatok! Nagyon tetszik, hogy így billegnek! Puszi, és remélem jól érzitek magatokat!

    VálaszTörlés
  4. I've been wanting to try this very same stitch! Looks great , would be a fun blanket (baby?) too! thanks for sharing on craft schooling Sunday!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...