2013. október 3.

Hideg lett mára!




Fonal: ez
Kézmelegítő mintája: innen (gyönyörű könyv, ajánlom)
Nyakmelegítő mintája: kútfőből, de ha belelapoztok az előző linknél a könyvbe, a harmadik képen pont látszik a horgolásminta. Mérete: 24 x 120 cm-es darab egyszer megtekerve, végeken összehorgolva. Így ez nekem kereken 100g-lett.

Egy gombóc fonal, vagy/és némi maradék (mint az én esetemben) és hipp-hopp kész.

Ha fázol, ess neki!  :)

Ui.: A polár szívet Réka készítette tavaly karácsonyra. Rizsszemek vannak benne. A mikróban pár másodperc alatt felmelegíthető, és ugorhat a kabátzsebbe, a fagyott kezek melegítésére.



10 megjegyzés:

  1. Így könnyű a hideg ellen :)

    VálaszTörlés
  2. Hideg biz'a!!! De neked már JÓÓÓ !!!! Szuper JÓ!!!!

    VálaszTörlés
  3. Áááá ....! Nem vagyok én még erre lelkileg felkészülve! ...

    VálaszTörlés
  4. Hát nem olyan régóta olvasom a blogodat (nem is tudom eddig hol voltam én balga, mert nálad mindig olyan klassz, a lelkivilágomhoz nagyon passzoló dolgokat látok...) és nagyon örülök, hogy itt vagyok! :)
    Most megerősítést kaptam Tőled, hogy nekiugorjak a kézmelegítőnek, amit én is szintén ebből a könyvből néztem ki...
    Mondjuk én egy nemezelhető fonalat vettem hozzá (még tavaly!) és a "mennyivel legyen nagyobb a mérete"-problémakör miatt nem mertem eddig belevágni, de most már ha időm engedi mégis fejest ugrok bele... olyan jól néz ki a könyvben is és Nálad is...! :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Légy üdvözölve nálam!
      A kézmelegítőnek nyugodtan ess neki, tuti gyors sikerélmény! Annyit hozzá, hogy a leírástól eltérően én körbehorgoltam, szerintem egyszerűbb is, és megspóroltam egy összevarrást (ami nem a kedvencem) és egy varratot.
      A nemezelésre kíváncsi vagyok, én párszor már lyukra futottam vele ... Egy méretes kosárnak imádnám, de őszintén szólva ahhoz rém drágának találom a fonalat ... A kesztyűnek én inkább minél puhább fonalat választanék, és az is tény, hogy nekem nem annyi %-ot nent össze a mosásban, mint amennyit ígértek ... szóval várom az eredményt :)

      Itt írtam róla: http://teszekveszekvacakolok.blogspot.hu/2012/05/nemezeltem.html
      meg itt: http://teszekveszekvacakolok.blogspot.hu/2013/05/a-fazekamnak-horgoltam-egy-kalapot.html

      Törlés
  5. Szia én is csatlakozom Krizantámhoz, nagyon jó ez a blog. Most már én is nézlek rendszeresen, köszi az ötleteket. Ha takaró horgolhatnékom lesz a virágos hexagonost szeretném , jó kis színeket válogattál hozzá.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Én már jó ideje nézegetem a kockás világodat. Örülök, hogy itt üdvözölhetlek!

      Törlés
  6. Óóóó, de jó ma este idejönnöm! Köszönöm a kedves szavakat! :)

    VálaszTörlés
  7. The cowl is gorgeous! Not cold here yet, but just enough that I'm thinking about crocheting everything! thanks so much for sharing on craft schooling sunday!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...