2013. október 20.

Az én granny square boleróm

Tavasszal Rékának horgoltam egy granny square bolerót, könnyű kis nyári cuccot. Szerettem csinálni, és ő is nagyon örült neki. Ráadásul a legsikeresebb bejegyzésem született róla. Már akkor tudtam, hogy ilyesmim lesz nekem is. Kicsit nagyobb, kicsit más alapanyagból, kicsit más színvilággal. A háta közepét már meg is mutattam. Július közepére el is készült, használtam is rengeteget azokon a nyári estéken, amikor kivételesen nem kellett megdögleni a melegtől, csak éppen itt nem mutattam még meg. A múlt hétvége igazán szép vénasszonyok nyarát hozott, így még jó szolgálatot tett az én fura formájú kardigánom a finom őszi, vidéki naplementében. Íme:








A boleró mintája: itt található. Az én bolerómat egy kicsit nagyobbra készítettem (112*112 cm a négyzet)
A háta közepe mintája : itt
Tű: 4,5
A fonal: ez
Fonalmennyiség:

Foto: Jami, Somi, Zsuzsi


7 megjegyzés:

  1. Szia, szerintem ez is népszerű lesz, szuper lett. És ahogy hallom el sem kell tenned mert marad a szép idő.

    VálaszTörlés
  2. Fantastic! The nicest bolero I've ever seen, love how comfy it looks too. Thanks so much for sharing on craft schooling Sunday!

    VálaszTörlés
  3. Ugyan nem tudom mennyire lehet kényelmes..... de nagyon jó... De egyébként nagyon szeretem a hozzá állásodat az egész kézimunkához....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :)
      Persze, kinek mit jelent a kényelem? Én szeretem az ilyen "lógós" holmikat. A nyári estéken és az indián nyárban nagyon jól jött. Még olyan is volt, hogy összehajtva párnának használtam. Most meg sokszor itthon felkapom, mert mi nem szoktuk túlfűteni a lakást. De, kabátot mondjuk nem tudsz rávenni, bár én mostanában (pont ma is) poncsóval is hordom.

      Törlés
  4. This bolerom is si grey!!! Could you send me this pattern please. My mail is Priscillasotov@hotmail.com
    Thanks

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...